10 Şubat 2012 Cuma

Kahvenin Her Türlüsü Kabulüm / Brown? Accepted!

Kahverengiyi de kahveyi de çok sevenler, selam olsun!

Havalar hala çok soğuk ve ben de tatilimi yine bir kişisel gelişim aktivitesine feda ettiğimden dolayı (gerçi bu kişisel gelişim aktiviteleri gelişemezsen fena sonuçlar doğurabiliyor o ayrı) az biraz boş zamanda en yakın yerlere atıp duruyorum kendimi. Bununla birlikte boş vakitlerimde de 'hımm şimdi ne yapsam' diye diye o vaktin bir kısmı gidiyor, buna bir çözüm bulmak lazım.

 En sevdiğim kahverengi şu aralar kirpiciğim. Küçük sevimli eşyalara zaafım var eskiden beri. Tabii bu yanda gördüğünüz şirin mi şirin kirpi yani benim ona taktığım adıyla 'Furby''i eşya olarak çağırmıyoruz asla. Kendisi burnuna dokunduğumda bana sesler çıkaran, bazen varlığını unutup dolabı falan hızlı çarptığında kendi kendine kıkırdayan küçük gün ışığım. Hatta geçenlerde kirpilerle ilgili bir makaleye denk geldim, nasıl keyiflendim anlatamam, İngiltere halkının kirpliler hakkında tutumlarını anlatıyordu. Çeşitli ülkelerden aldığım ayılardan oluşturduğum koleksiyonumun yanında uslu uslu duruyor. Neyse en azından hiç koleksiyonum olmadı demiyorum bu ayıcıkların sayesinde. Gezilerin ortasında 'ayı almam lazım' dediğimde bana alıştıkları için göz devirmeyen tüm arkadaslarıma sevgiler gönderiyorum, televizyondaymışımcasına.
  Evden çıkmadan mutlaka bir bardak kahve içerim eğer çok geç kalmadıysam ve gittiğim yerde hemen içme imkanı bulamayacaksam. Fakat kimi zaman aşağıda gördüğünüz gibi sabah kahvesini akşam kahvesiyle taçlandırdığım da oluyor..





Peki gelelim giyim kuşama.. Kahverengi çok tercih ettiğim bir renk çünkü onunla birlikte giyilebilecek pek çok renk var. Üstelik o renklerle birlikte giyinince kimi insanların kapalı ve depresif bulduğu havasından da kurtuluyor. Kıyafette olduğu gibi oje renklerinde de kahverengiyi tercih ederim çoğunlukla, neredeyse tüm tonlarını alıp onlarla oynamak çok hoş..İki değişik oje rengini kahverengi temelinde iki farklı elbiseyle denemek, hayattaki küçük mutluluklarımdan..



Bu yazının sonunda kahve içmeye gittiğimi söylemem sizi şaşırtmaz değil mi? Bu kar kışın bile keyfini çıkarmanız dileğiyle..

Gizem


For English readers, general translation :)
Nowadays, the weather in Istanbul is extremely cold and i sacrified my holiday for self development-so no holiday for me this year. Although the name is self development, it will negatively affect me if i cant be successful :) So, when i find free time, i try to go to the places around me. However, time spent on thinking 'hımm what should i do in my free timee' exceeds time spent doing it, as a funny thing. The brown i like most is my dear hedgedog. I have always loved cute small things. But of course, my dear hedgedog is not a thing, we call it as Furby..It's my sunshine that giggles when touched, and it always reminds itself even if you forget it. I've read an article about English people's attitudes towards hedgedogs and enjoyed a lot. My hedgedog stands near my bear collection that i had bought from various countries. Special thanks to my friends who respected my this interest because i often say 'i have to buy a bear' during our journeys haha :)

I always drink coffee before i leave home unless i am late. Also i sometimes drink additional cup of coffee in the evenings..What you see in the picture is Turkish coffee.

Let's talk about fashion..The reason i prefer brown while getting dressed is it can be combined with a lot of colours. Some people think brown is a bit depressive but when it is combined with other colours, it is obviously not. I also prefer brown nail polishes. Below you see my two outfits that are mainly brown completed with two different nailpolishes.
Thanks for reading, enjoy your time!

Gizem





6 yorum:

  1. Türk kahvesine bayılan bir insan olarak yazına da bayıldım doğrusu, bir nefeste okudum. Bu ara ünlenen bir söz var; aklına, emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Yorumuna sağlık sevgili adsız, her bakımdan mükemmel bir türk kahvesi içmenizi öneririm bugün :)

    YanıtlaSil
  3. Bir kahve sever olarak kahve görüp hemen geldim...
    Bu arada ben de kirpileri severim ama onların burun kısmı uzun olmaz mı?
    :)Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin,iyi ki geldin :)
      Evet öyle aslında, ama benimkini böyle yapmışlar, böylesi de kabulum, bebek kirpiler de pek tatlı oluyor değil mi*-*

      Hem kahve hem kirpi seven sana benden de sevgiler..

      Sil
  4. ay canim simdi sekerli türk kahvesi cektiii :(

    sevgilerle Esra c. ^^

    Sweetflower48.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mii, insanın nerde görse, kokusunu alsa bir Türk kahvesi içesi geliyor..Benden de selamlar, sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...